BB-Kadista ministeri – vallankaappaus suunnitteilla?

Big Brother · Stara.fi

Eilen Big Brother -talon diktaattoriksi nimetty Piia sai tänään seuraa BB-valtakunnan johtoportaassa, kun Kadista tehtiin hänen ministerinsä.

Ministerinimityksen myötä Kadi saa ne etuoikeudet, jotka diktaattori-Piia hänelle suo. Ministerin tehtävänään on varmistaa, että Piian tahto toteutuu. Kadin ei tarvitse myöskään tehdä enää kunniaa Piialle.

– Mun ei enää tarvi teititellä! Kadi innostui.

Alamaiset joutuvat osoittamaan kunnioitustaan nyt myös Kadille samalla tavalla kuin Piialle, eli taputtamaan hänen puheilleen ja avaamaan hänen ovensa. Tästä ärtyneet asukkaat suunnittelivat tänään jo vallankumousta, mutta eivät olleet varmoja miten se vaikuttaisi viikkotehtävän onnistumiseen.

Erityisen innokkaasti vallankumousta ajoivat Suvi ja Niko. Myös Jarkkoa ja Saulia kiinnosti vallankahvaan pääsy. Piia ja Kadi suunnittelivat saunaan menemistä, mutta se voisi olla kimmokkeena vallankumoukselle.

Illalla taloon saatiin myös kansalliseläin, joka on hopea-makuuhuoneessa asustava hämähäkki. Ministeri Kadi oli eläimen läsnäolosta kauhuissaan, sillä hän joutuu nukkumaan samassa huoneessa. Kansalliseläimelle pitää laulaa iltaisin unilaulu.