TV-tähti vietteli teinitytön?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen tunnettu radio- ja televisiotähti Jeremy Kyle on joutunut kotimaassaan rankkojen syytösten kohteeksi. 42-vuotiaan julkkiksen väitetään vietelleen 16-vuotiaan koulutytön.

Kyle kiistää kuitenkin suhteensa nykyisin radiojuontajana toimivaan Becky Hayesiin, jonka ystäviltä väitteet saivat alkunsa, The News of the World uutisoi. Kyle ja Hayes tapasivat Birminghamissa BRMB -radioasemalla, jossa Becky oli koulunsa työharjoittelussa.

– Jeremy oli esimiesasemassa. Hän käytti asemaansa hyväkseen ja käytti minua hyväkseen. Hän oli silloin 35-vuotias. Hän käytti hyväkseen sitä, että oli julkkis, Hayes kertoi lehden mukaan ystävilleen.

– Hän sanoi minulle, että voisi saada minut töihin radioon ja minusta hän oli mahtava. Olin haltioissani. Hän halusi minulta kuitenkin vain yhtä asiaa, joka oli seksi. Se mitä hän teki oli todella väärin.

Jeremy Kylen taustavoimat ovat kiistäneet syytökset yli kuuden vuoden takaisista tapahtumista. Heidän mukaansa Kyle ja Hayes olivat yhteydessä vain puhelimitse, eivätkä he koskaan tavanneet henkilökohtaisesti.

Jeremy Kyle nousi julkkikseksi radiojuontajana, mutta vuonna 2005 hän sai omaa nimeään kantavan televisio-ohjelman brittiläiselle ITV-kanavalle. Hänet tunnetaan erityisen tungettelevasta haastattelutyylistään. Näyte ohjelmasta löytyy esimerkiksi tästä.