Stara.fi teki uuden kävijäennätyksen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin verkossa julkaistava viihdelehti, Stara.fi, teki lokakuussa kävijäennätykset sekä viikko- että kuukausikävijöissä. Näin julkaisu vahvisti asemiaan viihdealan kotimaisena markkinajohtajana verkossa.

Suomen verkkosivustojen virallisen kävijämittarin, TNS Metrixin, mukaan Stara tavoitti viikolla 41 yhteensä lähes 90.000 eri lukijaa. Koko lokakuun aikana palvelussa kävi eri lukijoita peräti 231.331. Vertailun vuoksi todettakoon, että esimerkiksi Suosikki -aikakauslehdellä on 221.000 lukijaa.

Kuluvan syksyn lukijamäärät ovat olleet keskimäärin noin 90 prosenttia korkeammat kuin vuosi sitten. Stara.fi on julkaissut viihdealan uutisia ja artikkeleita nykyisellä nimellä vuoden 2004 alusta saakka. Sitä ennen palvelu toimi nimellä Pop-opas.com.

Stara tarjoaa myös maan suurimman viihdealan avoimen arkiston vuosilta 2001 – 2007, kun jokainen yli 7.000 artikkelista on edelleen kaikkien vapaasti luettavissa. 7.000 artikkelin rajapyykki ylittyi viime viikolla, ja kyseinen viihdeuutinen kertoi Big Brother -ohjelman Riitan tunnelmista.