Spice Girls : Headlines (Friendship Never Ends)

Singlet · Stara.fi

Paluunsa keikkalavoille pian tekevä Spice Girls -viisikko promoaa uutta kokoelmaansa uudella Headlines (Friendship Never Ends) -singlellä. Yhtyeen paluu on kuitenkin mennyt sen osalta hieman metsään.

Paluusingle on nimittäin hidas kappale. Tähän saakka vain imelät poikabändit ovat kyenneet julkaisemaan slovarin levyn ensimmäisenä singlenä, mutta nekin vain satunnaisesti. Levyn ensimmäisenä singlenä slovari ei vain toimi, varsinkaan kun Spaissareilta odotettiin tyylinsä mukaisesti räväkän energistä tanssiraitaa.

Jos unohdetaan biisin genrejaarittelut, niin Headlines (Friendship Never Ends) ei onnistu odotetulla tavalla edes itsenäisenä kappaleena. Soundipuoli ja vokaalit hipovat tietenkin lähes täydellisyyttä, mutta sävellystyönä kappaleesta ei löyty hittipotentiaalia edes useiden kuuntelukertojen jälkeen. Biisin ainoa tarttuva kohta on Mel C:n räväkkä soolo.

Kappale toimii kyllä joulupyhinä rauhallisena radioraitana, mutta tuo radiosoitto ei tee kappaleesta hittiä eikä myy albumia. Tulevan kokoelman menestys jää nyt yhtyeen aikaisempien hittien varaan, sillä paluusingle on odotuksiin ja mahdollisuuksiin nähden pettymys.

Pisteet 3/5