Suomen kaunein poppari haussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kauneimman naispopparin titteli, Miss Pop, on jälleen jaossa. Jenni Vartiainen johtaa äänestystä Anna Abreun kiriessä kakkostilalla.

MIss Pop on vakavalla leikkimielellä toteutettu äänestys Suomen kauneimmasta poptähdestä. Vuosittainen kilpailu järjestetään nyt kuudennen kerran. Vuoden 2007 Miss Pop selviää joulukuun puolivälissä, kun yleisöäänestys päättyy. Äänestys on kaikille avoin ja siihen voi osallistua viihdelehti Staran verkkosivuilla osoitteessa www.stara.fi.

Tällä hetkellä Miss Pop 2007 -äänestystä johtaa soolouralle siirtynyt Jenni Vartiainen, ja Idols-tähti Anna Abreu on toisella sijalla. Kolmannesta sijasta käydään tiukkaa taistelua Kristiina Braskin ja PMMP-tähti Paula Vesalan välillä. Äänestystilannetta voi seurata reaaliajassa internetissä.

Viime vuonna Miss Pop 2006 -tittelin vei tiukan kisan jälkeen Idols-tähti Katri Ylander. Euroviisuhuuman jälkimainingeissa toiselle sijalle äänestettiin Lordi-yhtyeen kosketinsoittaja Awa. Paula Vesala sijoittui kolmanneksi.

Suomen komeinta popparia haetaan pian

Miss Pop -tittelin lisäksi viihdelehti Stara hakee loppuvuodesta myös maan komeinta poptähteä, kun Mister Pop -äänestys alkaa joulukuussa. Vuoden 2006 Mister Pop on Sunrise Avenue -yhtyeen Samu Haber. Toiseksi sijoittui 0,1 prosentin erolla edellisvuoden voittaja, Poets of the Fall -yhtyeen Marko.

Stara.fi on Suomen suurin verkossa julkaistava viihdelehti. Julkaisun verkkoversio kerää viikossa noin 90.000 eri lukijaa. Viime vuonna Stara laajeni myös viihteen aikakauslehdeksi. Kuukausitasolla Stara tavoittaa nykyisin yli 230.000 eri lukijaa.

Uusimmat