United DJ’s vs. Pandora : On A Night Like This

Singlet · Stara.fi

Ruotsalainen discotähti Pandora menestyi hienosti 90-luvulla, mutta sittemmin neitokaisen menestys on kyntänyt pohjamutia. Siksi on hyvä lämmitellä vanhoja klassikoita.

Tasan vuosi sitten United DJ’s -ryhmä käsitteli saman neitokaisen Trust Me -hitin huonolla menestyksellä, kun kappale oli raiskattu muiden muassa laulamalla vokaalit uusiksi. Nyt mukana on hieman enemmän näkemystä, sillä On A Night Like This on saanut varsin tyylikkään uuden kuosin.

Tyylikkyyteen löytyy syykin kansilehdestä, sillä kyseessä on Jaakko ”JS16” Salovaaran remiksaama coveri. Monimutkaista, mutta toimivaa. Lopputuloksena on hieno electrohouse-raita, joka toimii tanssilattialla erittäin hyvin.

JS16 Radio Edit toimii toki mukavasti, mutta varsinainen tanssileka on pidempi JS16 L8 Nite Radio Edit, joka tarjoilee hienon lähestymistavan tuttuun hittiin. Puolivälin krouvissa annetaan tanssikansalle pieni hengähdystauko housepianon säestyksellä. Tämä versio lienee tulevan talven selkeää hittikamaa. Niin, ja vokaalit ovat tällä kertaa tietenkin aidot.

Singlellä extraraitana oleva vokaalitranceen taittuva Playmaker’s Mix jää keskeneräiseksi varsinkin soundiensa osalta. Vokaalit tulevat kuin kaivosta, mutta raita onkin vain täytettä. Paremmin miksattuna siinäkin olisi voinut olla hittipotkua.

Pisteet 4/5