Sunrise Avenue tekee Saksan Big Brotherin tunnarin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisen vuoden aikana etenkin Keski-Euroopassa mainetta niittänyt Sunrise Avenue tulee olemaan vahvasti esillä Saksan Big Brotherin tulevalla tuotantokaudella.

Yhtyeen kappale Choose To Be Me on valittu ohjelman viralliseksi tunnuskappaleeksi, ja se tulee soimaan jokaisen lähetyksen alussa, mainoskatkoilla ja ohjelman lopussa. Lisäksi yhtye tulee esiintymään Big Brotheriin liittyvissä tilaisuuksissa tulevan kevään aikana.

Big Brother on yksi tämän hetken suosituimpia tosi-tv formaatteja ympäri maailman ja myös Saksassa sen suosio on kiistaton. RTL II -kanavalla näkyvä ohjelma tavoittaa miljoonia saksalaisia viikossa ja samalla Sunrise Avenue tulee tutuksi kaikille sen katsojille. Saksan Big Brotherin uusi tuotantokausi polkaistaan käyntiin 7.1.2008 ja finaali näytetään 7.7.2008.

Tällä viikolla Keski-Euroopan kiertueen päättävä Sunrise Avenue esiintyy vielä kaksi kertaa Suomessa, 30.11. Helsingin Nosturissa ja 1.12. Seinäjoen Rytmikorjaamolla.