Paljastellut teinitähti Vanessa Hudgens Staran haastattelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias näyttelijätär Vanessa Hudgens on tullut Yhdysvalloissa tutuksi suosituista High School Musical -televisioelokuvista, mutta Euroopassa hän nousi ensimmäisen kerran otsikoihin viime syksynä alastonkuvillaan.

Poikaystävälle tarkoitettujen alastonkuvien myötä teinitähti sai julkisuutta, jonka hän käänsi voitokseen saaden julkisen anteeksipyynnön jälkeen Disneyltä synninpäästön ja kiinnityksen myös High School Musical -elokuvan kolmanteen osaan.

Alastonkuvat olivat lähipiirille ja faneille yllätys, sillä Vanessa tunnettiin siveellisyyden perikuvana. Skandaalin myötä räväkämpiä piirteitä saanut neitokainen teki saman tien selvän pesäeron Lindsay Lohanin, Britney Spearsin ja Paris Hiltonin kaltaisiin kohujulkkiksiin.

Stara tapasi kuvankauniin Vanessan Lontoossa. Haastattelussa hän kertoo kuinka haluaa myös alastonkuvista nousseen kohun jälkeen toimia nuorison kunniallisena roolimallina.

– Tavoitteenani on olla positiivinen roolimalli. Haluaisin olla nuorille esikuva, jota he voivat arvostaa. Vanhempani opettivat minulle moitteettomat moraalikäsitykset. Yritän olemuksellani ja käytökselläni levittää niitä eteenpäin, Hudgens kertoi Staralle.

Lue Vanessa Hudgensin koko haastattelu tästä!