Poikabändi XL5 tekee paluun, kuuntele uudet biisit!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran luotettavista lähteistä saamien tietojen mukaan 90-luvulla supersuosituksi noussut poikabändi XL5 on tekemässä paluuta ysäribuumin myötä. Yhtyeen tuottaja Kristian Maukonen vahvisti tiedot tänään.

– Mä en vielä tiedä mitä uskallan sanoa, kun kaikki on vielä silleen vaiheessa. Ollaan me MySpaceen laitettu pari biisiä, ei se ole mikään salaisuus. Meillä on aika huimia virityksiä ensi vuodelle, mutta niistä ei voi vielä sanoa kun sopimukset ovat vielä auki, Maukonen kertoi Staralle.

Yhtye on julkaissut MySpacessa jo kaksi uutta kappaletta markkinointimielessä. Rauhalliset balladit ovat nimeltään Ei erota koskaan ja Paljon kaunista sanomatta jää. Uudet kappaleet voi kuunnella tästä!

– Se on sellaista XL5:sta, joka jatkuu siitä mihin jäätiin kymmenen vuotta sitten, Maukonen lisäsi.

Viime viikolla Yle Teemalla nähtiin tyttö- ja poikabändeihin keskittynyt ohjelma, jossa XL5-yhtyeen Mica vakuutti, ettei yhtye tule missään nimessä tekemään paluuta. Toisin kuitenkin kävi, sillä yhtye alkoi valmistella paluutaan jo viime syksynä.

– Ollaan me äänen puhuttu XL5:n comebackista. Pari kolme kuukautta sitten aloitettiin ja nyt viritellään paluuta, Maukonen paljasti.

Stara tavoitti langan päähän myös yhtyen entisen jäsenen Miika ”Elo” Elorannan, joka vahvisti, ettei hän ole enää mukana XL5:n kokoonpanossa. Nykyisen XL5-yhtyeen jäsenet ovat Mica, Pete ja Tonza.