50 Centin kotona yksityinen strippiklubi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkikanava MTV:n suosittu Cribs-ohjelma esittelee superjulkkisten ökyasuntoja, ja nyt ohjelma on päässyt kurkistamaan myös hiphop-tähti 50 Centin hulppeaan kotiin.

Fifty osti nyrkkeilijä Mike Tysonille kuuluneen lukaalinsa kolme vuotta sitten. Peräti 19 makuuhuoneen asunto sijaitsee Farmingtonissa, Connecticutissa. Lukuisilla 50 Cent -logoilla koristeltu asunto sisältää perushuoneiden lisäksi myös oman yökerhon ja strippiklubin.

Asunnon arvo on nykyisin noin 18,5 miljoonaa dollaria, eli noin 12 miljoonaa euroa. Samalla supertähti ilmoitti talonsa olevan myynnissä tuolla hinnalla. Fifty selittelee ohjelmassa myös asunnon ”halpaa” hintaa.

– Elämäntyyli ei ole kiinni siitä kuinka paljon rahaa käytät asuntoosi, vaan ihmisten valinnoista. Sinun ei tarvitse ostaa 50 miljoonan asuntoa saavuttaaksesi riittävän elämäntyylin.

Vieraansa Fifty majoittaa lukaalinsa toiseen siipeen. Hänen mukaansa voi kulua jopa kokonainen päivä, ettei hän näe vieraitaan lainkaan, koska asunto on kolmessa osassa. Talossa on omia huoneita myös 50 Centin G-Unit -tovereille ja talon kellarissa sijaitsee levytysstudio.