Roni Aaron & Sleepy Sleepers : Kekkonen Helsingissä

Albumit · Stara.fi

Syksyn tiukin lapsitähti on takuulla Roni Aaron, joka onkin jo noussut nettitähdeksi hulvattoman musiikkivideonsa ja ikäisekseen kovin erikoisen tulkintansa johdosta.

Kuusivuotiaan Roni esikoisalbumi ottaa löysät pois heti alussa tarjoten kuulijoille kappaleen Hevi tappaa. ”Kukaan ei soita enää Abbaa, hevi tulee ja hevi tappaa!” kuulostaa kuusivuotiaan suusta kuultuva vähintäänkin erikoiselta. Tulkintaa pikkumiehestä toki löytyy, sillä moni aikuinenkin rokkitähti voisi olla kateellinen Ronin asenteesta.

Perhepiirissä rock-elämään kasvanut Roni Aaron laulaa Sleepy Sleepersin säestyksellä levyn muissa kappaleissa hieman kevyemmistä aiheista, kuten lempiruoista, tytöistä ja tikkareista. Mukana on tietenkin myös muita klassikoita kuten Kuka mitä häh?, Metsäratio, Kaiken takana on nainen ja Järkee vai ei. Varsinkin jälkimmäisessä on hulvaton sanoitus. Myös Lapin juntti on hieno ”cover”.

Kokonaisuutena Roni Aaron ja hänen debyyttilevynsä ovat hauskaa kuultavaa. Mitään varsinaista käyttöä levylle ei keksi, mutta huumoriarvo on korkealla. Tämä levy kannattaa ainakin kuunnella.

Pisteet 4/5