BB-asukkaat pettyivät musiikkitarjontaan

Big Brother · Stara.fi

Eilen illalla Big Brother -talossa vietettiin päättäjäisjuhlia, kun kilpailua on jäljellä enää kaksi päivää. Illan aikana Isoveli soitti asukkaiden toivemusiikkia ja tarjosi runsaasti alkoholijuomia.

Talon naisten Kadin ja Riitan keskustellessa ulkona Sauli ja Niko menivät ”discon” lattialle makaamaan ja vaativat saada kuulla Anne Mattilan Perutaan häät -kappaleen. Tuttuja hittejä riittikin illan mittaan, mutta ei ihan odotetulla tavalla.

– Mä kuvittelin, että niitä tulee koko ajan, mut että vaan puolen tunnin välein, Niko valitteli musiikkitarjonnan vähyyttä.

– Niin mäkin luukin. Tää meni varmaan säästöliekillä, Riitta veikkasi.

Vaikka kappaleita tippui harvakseltaan, oli musiikkitarjonta muuten laajaa. Talossa kuultiin paljon hittejä ja discossa soivat ainakin PMMP, Popeda, Run DMC, Anne Mattila, Uriah Heep, Pelle Miljoona, Elastinen, Irina, Mika ja Tori Amos.

Sauli kävi toivomassa Isoveliltä illan viimeiseksi Stairway To Heaven -kappaleen, mutta ennen sen soimista hän keräsi kaikki asukkaat makaamaan discon lattialle, sulkemaan silmänsä ja ajattelemaan mukavia asioita.