Haluatko ohjata Britney Spearsin uuden musiikkivideon?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears kuvasi muutama päivä sitten musiikkivideon tuoreimpaan singleensä Piece Of Me. Virallisen musiikkivideon valmistus on siis loppusuoralla, mutta nyt supertähti haluaisi nähdä myös faniensa omat näkemykset videosta.

Sunnuntaina 26 vuotta täyttävä Britney suunnittelee käynnistävänsä yhdessä musiikkikanava MTV:n kanssa ”Britney Spears Wants A Piece Of You” -nimisen kilpailun. Osallistujille annetaan ladattavaksi iso kasa Spearsin arkistomateriaalia, josta heidän tulee tehdä korkeintaan 3:34 minuutin pituinen video.

Videot pitää olla valmiina 14. joulukuuta, ja voittajavideo esitetään MTV-kanavalla 20. joulukuuta. Tällä viikolla kuvattu virallinen musiikkivideo saa ensi-iltansa vasta tammikuussa.