Lukijat: Niko selvä suosikki BB-voittajaksi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietetään nyt viimeisiä päiviä, ja eilen illalla asukkaat juhlivat päätösbileitä runsaan juhlajuoman merkeissä.

Parhaillaan on käynnissä äänestys, jonka mukaan sunnuntaina valitaan tämän tuotantokauden Big Brotherin voittaja. Staran lukijaäänestykseen on tähän mennessä vastannut jo noin 4.500 lukijaa, ja heistä selvästi suurin osa uskoo Nikon voittoon.

Nikon voittoon uskoo peräti 45 prosenttia äänestäneistä, kun toiseksi suosituimman voittajaehdokkaan Saulin voittoon uskoo 32 prosenttia. Kadin voittoon uskoo vain 18 prosenttia ja Riitan viisi prosenttia.

Big Brother Extra -ohjelman mukaan äänestystilanne olisi tällä hetkellä kuitenkin sellainen, että Kadi johtaa ja perässä tulevat Sauli ja Niko olisivat lähes tasoissa. Useiden julkaisujen yleisöäänestykset antavat kuitenkin aivan erilaisen kuvan tilanteesta.