Tornado tuhosi Täydellisten naisten kotikadun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu televisiosarja Täydelliset naiset on kohdannut tuhoa odottamattomalta taholta, kun tornado iski sarjan kuvauspaikalle tuhoten Wisteria Lanen taloja ja irtaimistoa.

Tuho aiheutui jo jokin aika sitten, mutta se nousi otsikoihin tällä viikolla sarjan taustoista kertovassa dokumentissa, jossa sarjan luoja Marc Cherry kertoi myös kuvaustiimin kohtaamista vastoinkäymisistä. Dokumentti tehtiin nyt, koska käsikirjoittajien lakko on tällä hetkellä keskeyttänyt sarjan normaalit kuvaukset.

Ohjelmassa kerrottu tornado aiheutti tuhoa useille rakennuksille, katkoi puita ja rikkoi kalustoa. Sarjassa rouva McCluskeyn asuttama talo tuhoutui pahiten, TMZ.com kertoi. Dokumentin ensimmäinen osa nähdään Yhdysvalloissa huomenna sunnuntaina.