DCX : Don’t Break My Heart

Singlet · Stara.fi

Tamperelainen danceyhtye DCX on noussut jo pariinkin otteeseen discolistalle tuotoksillaan. Yhtye julkaisee tammikuussa Flying High -debyyttialbuminsa.

Nyt yhtye lohkaisee tulevalta albumiltaan singlenä oman versionsa Don’t Break My Heart -discoklassikosta. Kappaleen julkaisi alunperin Den Harrow vuonna 1987. Cover ei ole DXC-yhtyeen ensimmäinen, sillä taannoin kierrätettävänä oli ruotsalaisen Abban tuotantoa.

Biisin perussoundi vaikuttaa ihan toimivalta peruskauralta. Soundipuolella ei ole lisätty mukaan mitään erityistä melodiakulkua, joten mahdollinen hittipotku jää vokaalin ja erityisesti kertosäkeen harteille. Se ei kuitenkaan yksin riitä. Lisäksi vokaalit jäävät kovin kuivan ja pinnallisen kuuloisiksi.

Kierrätyshittien aikakaudella tämäkin raita menestyy luultavasti jotenkuten tanssilattioilla, mutta hittiin saakka potku ei kuitenkaan riiitä. Silti Don’t Break My Heart on ihan toimivaa täytekamaa hittien väliin.

Singlellä on mukana pari hieman tiukempaa näkemystä edustavaa remixiä samaisesta kappaleesta. Niistä erityisesti powerdancen suuntaa hakeva Bluebear Project Remix toimii varsin hyvin. Singlellä on extroina myös kaksi uutta versiota Hold Me -kappaleesta.

Pisteet 3/5