Reese Witherspoon parhaiten palkattu naistähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Reese Witherspoon on tällä hetkellä Hollywoodin parhaiten palkattu naistähti. 31-vuotias Oscar-voittaja tienaa yhdestä elokuvasta jopa 20 miljoonaa dollaria.

Lähes tähtitieteellisillä tuloillaan Reese Witherspoon peittosi muut tähdet selvästi. Hänen taakseen jäivät niin ikään parhaiten palkattujen tähtien kärkijoukkoon lukeutuneet Angelina Jolie, Cameron Diaz ja Nicole Kidman.

Angelina Jolie oli palkkalistan kakkonen, vaikka hänelle maksettiin esimerkiksi Beowulf-elokuvasta ”vain” kahdeksan miljoonaa dollaria. Kolmanneksi parhaiten palkattu Cameron Diaz saa puolestaan rooleistaan keskimäärin 15 miljoonaa dollaria. Taannoisen Shrek-elokuvan menestyksen myötä hän sai tosin roolistaan peräti 30 miljoonaa dollaria.

Nicole Kidman ansaitsee rooleistaan nykyisin noin 10 – 15 miljoonaa dollaria. Samaan palkkaluokkaan kuuluvat tällä hetkellä myös Renee Zellweger, Sandra Bullock ja taannoinen listan ykkönen Julia Roberts.