Spice Girls hautasi sotakirveensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

90-luvulla maailman suosituimmaksi tyttöyhtyeeksi noussut Spice Girls teki eilen illalla historiallisen paluun konserttilavoille Vancouverissa, Kanadassa.

Yhtyeen levymyynti on flopannut pahasti, mutta konserttien liput on suorastaan revitty käsistä. Italialaisen muotisuunnittelija Roberto Cavallin asuihin sonnustautunut viisikko tarjosi yleisölle odotetusti hittikavalkadin. Paluukonsertti käynnistyi kappaleella Spice Up Your Life.

Edellisen kerran yhtye nähtiin kokonaisuudessaan noin kymmenen vuotta sitten Helsingissä. Viisikko kertoi konsertin lehdistötilaisuudessa, että yhtyeeseen palasi viisi yksilöä, eikä Gerin vuonna 1998 tapahtunut ero aiheuta enää lainkaan jännitteitä. Jäsenet ovat siis haudanneet sotakirveensä ja kymmenen vuoden takaiset kaunansa.