Chingy : Fly Like Me

Singlet · Stara.fi

Right Thurr -kappaleellaan Suomessakin tanssilattiat muutama vuosi sitten valloittanut Chingy julkaisee nyt singlen Fly Like Me.

Biisi on kevyen ilmavaa r&b-kauraa hyvällä soundilla. Se nostattaa kesäfiiliksen jo ennen ensimmäistä kertosäettä ja tuo samalla hymyn huulille. Varsinkin biisin säkeistöjen naisvokaalit ovat eteerisen tyylikkäitä. Myös Chingyn oma anti on tuttuun tapaan varsin toimivaa. Miehen flow rullaa hyvin ja paketti vaikuttaa olevan kasassa.

Suomen markkinoilla biisi kohtaa kuitenkin sen tosiseikan, että tämän osaston kaura toimii harvemmin tanssilattia, koska varsinainen hittikoukku jää puuttumaan. Pientä hookia löytyy kuitenkin biisin loppupuolen naisvokaaleista, mutta tilanne menee ohi ennen kuin siihen ehtii tarttua.

Kokonaisuutena Chingyn Fly Like Me on toki hieno raita, mutta hitistä jää vielä puuttumaan ainakin yksi osa-alue.

Pisteet 3/5