Velvet Revolver -rokkari kolaroi huumeissa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Velvet Revolver -yhtyeen keulahahmo Scott Weiland pidätettiin marraskuussa epäiltynä rattijuopumuksesta, tuore People-lehti kertoo.

Lehden mukaan entinen Stone Temple Pilots -yhtyeen laulaja jäi kiinni Van Nuysissä, Kaliforniassa, 11. marraskuuta kolaroituaan autonsa. Rocktähti ei suostunut puhallustestiiin eikä veren alkoholi- ja huumetason selvittäviin virtsa- ja verikokeisiin, joten hänet pidätettiin.

Viranomaiset epäilevät Weilandin olleen kolaroidessaan huumausaineiden alaisena. Hänet on pidätetty viime vuosina useita kertoja huumeisiiin liittyvistä asioista. Scott Weiland päästettiin pidätyksen jälkeen vapaaksi 40.000 dollarin takuita vastaan. Oikeudenkäynti alkaa 13. joulukuuta.

Mikäli hänet todetaan syylliseksi, kyseessä olisi rocktähden kolmas rattijuopumus. Siten hän tuskin voi välttää ehdottoman vankilatuomion.