Borat-leffasta vaaditaan jättikorvausta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden suosituimmaksi komediaelokuvaksi noussut Borat on jälleen haastettu oikeuteen. Kyseessä on jo ainakin neljäs elokuvaan liittyvä oikeusjuttu, Reuters kertoo.

Tällä kertaa elokuvan tuottajat haastoi leivättömän pöydän ääreen elokuvassa autokoulun opettajana nähtävä Michael Psenicska, jonka mukaan hänet huijattiin mukaan elokuvaan. Hänelle kerrottiin, että kyseessä olisi amerikkalaisesta elämäntavasta kertova dokumentti.

Psenicska on haastanut oikeuteen päätähti Sacha Baron Cohenin lisäksi myös elokuvan tuotantoyhtiön ja muita elokuvaan liittyviä tahoja. Autokoulunopettaja sai roolistaan 500 dollarin palkan, mutta nyt hän hakee oikeudessa 400.000 dollarin korvauksia. Elokuva on tuottanut tähän mennessä noin 350 miljoonaa dollaria.