Hiphop-tähti löydettiin kuolleena hotellista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Houstonilainen hiphop-tähti Pimp C on kuollut. 33-vuotias artisti, oikealta nimeltään Chad Butler, löydettiin tiistaina aamulla menehtyneenä hotellihuoneestaan.

UGK-yhtyeen, eli Underground Kingzin, toinen osapuoli oli Bernard ”Bun B” Freemanin kanssa yksi rap-musiikin pioneereja, mutta heidän tuotoksensa eivät koskaan nousseet kovin korkealle esimerkiksi singlelistoilla. Heidän vuonna 1996 julkaistu Ridin’ Dirty -levy lasketaan kuitenkin genrensä klassikoihin, Yahoo News kertoo.

Artistin manageri vahvisti tiedon suojattinsa kuolemasta eilen illalla Suomen aikaa lehdistötiedotteella, jossa hän pyysi myös, ettei kuolemasta lähdetä levittämään perättömiä huhuja. Kuolinsyytä ei ole vielä kerrottu. Chad ”Pimp C” Butler tuomittiin vuonna 2002 vankeuteen laittoman aseen takia.