Teri Hatcher oikeuteen huulikiillosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Täydelliset naiset -televisiosarjan tähti Teri Hatcher on haastettu oikeuteen väärän huulikiillon käyttämisen takia.

Ihonhoitotuotteita valmistava Hydroderm-yritys vaatii näyttelijältä peräti 2,4 miljoonan dollarin korvauksia siitä, että tämä ei ole käyttänyt heidän huulikiiltoaan sopimuksen mukaisesti, Access Hollywood uutisoi.

Kyse on vuonna 2005 tehdystä yhteistyösopimuksesta, jossa sovittiin, ettei Hatcher käytä muiden valmistajien huulikiiltoja sopimuksen voimassaolon aikana. Siitä hyvästä hänelle maksettiin 2,4 miljoonaa dollaria.

Yhtiö sai kuitenkin myöhemmin tietää, että Hatcher markkinoi myös kilpailija City Cosmeticsin valmistamaa Volumizing Lip Serum -tuotetta. Tähti on esiintynyt myös tuotteen mainoksissa ja kertonut olevansa tuotteen fani. Lisäksi Teri jakoi tuotetta ystävilleen syntymäpäivillään.