50 Centin lehdistötilaisuus Starassa, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent käväisi tiistaina konsertoimassa Suomessa. Stara oli mukana supertähden lehdistötilaisuudessa, jossa Fifty kertoi muiden muassa tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Jouluna 50 Cent aikoo leikkiä joulupukkia hankkimalla paljon lahjoja läheisilleen. Hän odottaakin erityisen kovasti joulua, koska saa silloin poikansa kotiin. Ensi vuonna hän aikoo työstää uutta materiaalia. Kanye Westille häviäminen levymyynnissä on selvästi edelleen arka paikka Fiftylle, eikä Curtis-levyn myynti ole ollut aivan odotettua.

Lisäksi 50 Cent antaa Radio NRJ:n aamujuontalle neuvoja, kuinka hän voisi päästä mukaan maineikkaaseen G-Unit -ryhmään. Koko lehdistötilaisuus julkaistaan Starassa kolmessa videopodcast-osassa. Ensimmäinen jakso löytyy tästä!