Lupaava nuori malli kuoli mystisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi Irlannin tunnetuimmista malleista, Katy French, on kuollut vain 24-vuotiaana. Hän sairastui kotonaan sunnuntaina aamuyöllä ja kiidätettiin Navanissa sijaitsevaan Our Ladyn sairaalaan, jossa hän menehtyi torstaina iltapäivällä.

Mallin kuolinsyy ei ole varmistunut, mutta hänen epäillään saaneen sydänkohtauksen. Vielä viime viikolla hän järjesti näyttävät syntymäpäivät Dublinissa, Daily Mirror kertoo. Mallin perheen julkaiseman tiedotteen mukaan French kiitti sairaalan henkilökuntaa hyvästä työstä ennen kuolemaansa.

Katy myönsi taannoin käyttäneensä aiemmin kokaiinia ja hän varoitti samalla muita aineiden vaaroista. Nyt hänestä tuli todellinen esimerkkitapaus huumeiden vaaroista, sillä kuoleman uskotaan olevan kytköksissä huumeidenkäyttöön. Poliisi tutkii kuolinsyytä.