Aino : Tyhjään kuoreen

Singlet · Stara.fi

Tuoretta kotimaista tuotantoa edustaa levy-yhtiö Bonnier Amigon tuore kiinnitys nimeltä Aino. Bändistä ei ole vielä juurikaan tietoja, mutta single on päätynyt jo promootiojakeluun. Bändin nimestä huolimatta vokalisti on mies.

Ainon debyyttisingle Tyhjään kuoreen on kevyttä poprockia muiden muassa Sunrise Avenuen ja The Giant Leapin soundimaailmaa mukaillen. Genre on nyt kovassa huudossa, ja Aino vastaa tuohon huutoon suomenkielellä.

Soundipuolesta on osaltaan vastannut maineikas tuottaja Jukka Backlund. Soundit ovatkin toki kunnossa, mutta lopputulos jää silti myös soundien osalta köykäiseksi. Meno on semivauhdikasta paahtoa, mutta lopputulos ei onnistu säväyttämään oikein millään osa-alueella. Säkeistön taustalla kuultava viulu erottuu toki hyvin massasta.

Aino on ihan leppoisaa radiokauraa, mutta hittipotkuun olisi tarvittu vielä se jokin extrabuustaus ja pesäero kilpailijoihin. Nyt vaarana on hautautua saman genren kymmeniin julkaisuihin.

Pisteet 3/5