Britney Spears liian lihava lehtikuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin nöyryytykset jatkuvat tällä kertaa lehtikuvan muodossa. Blender -niminen aikakauslehti on julkaisemassa supertähdestä Marilyn Monroe -tyylisen kuvan, mutta poppari oli kuvaan liian huonossa kunnossa.

Nyt lehti hakee julkisesti body stunttia, eli vartaloa, jonka on tarkoitus korvata Britneyn kurvit kyseisessä kuvassa. Britneyn sijaisnäyttelijän tulee olla 18 – 25-vuotias ja hänellä pitää olla olkapäille saakka ulottuvat vaaleat hiukset. Roolista Britney Spearsin vartalona maksetaan 5.000 dollarin palkkio, eikä mallin kasvoja näytetä lopullisessa kuvassa.

Kyseisessä kuvassa luodaan uudelleen Marilyn Monroesta otettu viimeinen valokuva, jonka otti alunperin valokuvaaja Bert Stern. Kuvassa Marilyn Monroe makaa sängyllä.