Näyttelijä Daniel Baldwin vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesissa sijaitseva tuomioistuin on etsintäkuuluttanut näyttelijä Daniel Baldwinin sen jälkeen, kun hän jätti saapumatta oikeuden istuntoon eilen aamupäivällä.

Aiheesta uutisoineen TMZ.comin mukaan Baldwin on parhaillaan Torontossa, Kanadassa, kuvaamassa seuraavaa elokuvaansa. Hän ei olisi kuitenkaan saanut poistua maasta ilman oikeuden suostumusta, joten kuvausmatka on laiton.

Baldwin on jättänyt käymättä myös hänelle määrätyissä AA-kerhon tapaamisissa ja jopa pakollisen tapaamisen ehdonalaisvalvojansa kanssa. Toistuvan lain rikkomisen takia oikeus kumosi eilen Baldwinin meneillään olevan vankeustuomion suorittamisen ehdollisena, eli käytännössä tuomio muuttui vankilatuomioksi.

Daniel Baldwin on tunnetun veljessarjan toiseksi vanhin jäsen. Hän sai viime vuonna vankeustuomionsa huumausaineiden alaisena ajamisesta ja niiden hallussapidosta.