Tiktak has left the building, Katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi Suomen historian menestyksekkäimmistä tyttöyhtyeistä on päättänyt uransa, kun kuusihenkinen Tiktak heitti tänä iltana Helsingin Tavastialla viimeisen keikkansa.

Tiktak biisilista 9.12.2007Yhtyeen tällä erää viimeinen esiintyminen alkoi takavuosien megahitillä Lopeta. Varsinaisen setin viimeisenä kappaleena kuultiin tuoreempaa Tiktak-tuotantoa oleva Sankaritar. Ensimmäisessä encoressa kuusikko soitti kappaleet Miten onni korjataan ja niin ikään suuren hitin Heilutaan.

Tunnerikas ilta päättyi vasta toiseen encoreen, jossa kuultiin kappaleet Minne vaan sekä tällä erää yhtyeen livekeikkojen viimeiseksi kappaleeksi jäänyt Tänä yönä taivaaseen. Yhtyeen itse kirjoittama viimeisen keikan koko biisilista löytyy kuvana tästä. Alla oleva kuva on otettu heti keikan viimeisen biisin päättymisen jälkeen.

Tiktak keikan jälkeenYhtye heitti keikan rutiinilla, mutta varsinkin Petra näytti olevan pahoillaan yhtyeen lopettamisesta, sillä hän oli lähestulkoon tippa silmässä varsinkin Miten onni korjataan -kappaleen aikana. Keikalla liikkui jo nyt huhuja, että yhtye tulisi lähiaikoina kokoamaan rivinsä vielä yksittäisiä yllätyskeikkoja varten.