Britney Spears raivostui paparazzeille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears nähtiin helmikuussa varsin raivokkaissa tunnelmissa, kun paparazzien lähentelystä suivaantunut tähti hakkasi kuvaajaa ja kuvaajan autoa sateenvarjolla.

Sittemmin Spears on onnistunut pitämään raivon pääasiassa sisällään, mutta nyt hän on jälleen menettänyt malttinsa tunkeilevien paparazzien lähentelystä. Viikonloppuna Beverly Hillsin maisemissa autoillut Britney suivaantui, kun kuvaajat koskivat hänen autoonsa kaupan parkkipaikalla.

– Rakastan ihmisiä!, Britney huusi ensin, mutta menetti sitten itsehillintänsä. Liian lähelle hänen autoaan tullut kuvaaja sai kuulla kunniansa raivostuneelta popparilta.

– Älä vi**u koske autooni! Spears huusi täyttä kurkkua.

Tällä kertaa kuvaaja ymmärsi vetäytyä takavasemmalle, ennen kuin olisi joutunut Britneyn yliajamaksi. Viime päivinä viihdelehtien otsikoissa on ollut myös Spearsin vierailu huoltamolla, sillä hän otti sieltä maksamatta mukaansa vajaan euron arvoisen tupakansytyttimen.

Eilen Us Weekly -lehti kertoi, että eräs paparazzi palasi huoltamolle maksamaan ”ostoksen” Britneyn puolesta, joten kyseessä ei lopulta ollutkaan myymälävarkaus, kuten asia ensin uutisoitiin.