Jack Nicholson: Olen yhä seksuaalisesti villi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäveteraani Jack Nicholson ei välttämättä tule ensimmäisenä mieleen, kun ajatellaan Hollywoodin seksihurjastelijoita.

Tähden itsensä mukaan hän on kuitenkin edelleen niin viriili kuin kuin voi vain olla. Jack Nicholson kertoi The Sun -lehden mukaan, että hänellä voi olla omien laskelmiensa mukaan jopa 9.000 lasta, joista hän ei edes tiedä. Suurin osa heistä on tosin saanut Nicholsonin mukaan alkunsa jo kauan sitten, sillä viime aikoina hän on jo rauhoittunut myös seksuaalisesti.

– Tietojeni mukaan heitä voi olla jopa 9.000 tuolla jossain. Elin aikoinaan niin vapaasti. Nykypäivänä sitä ei voi enää olla kovin villi, mutta olen yhä niin villi kuin voin vain olla, Jack Nicholson retosteli.

Jack Nicholsonilla on virallisesti vain neljä lasta kolmen eri naisen kanssa. Menestysnäyttelijä on rauhoittanut elämäänsä myös elokuvatöiden saralla, sillä nykyisin hänet nähdään valkokankaalla harvakseltaan. Hänet on palkittu urallaan peräti kolmella Oscar-palkinnolla.