Jessica Alba: Ei enää paljastelurooleja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten kärkijoukkoon lukuisia kertoja äänestetty näyttelijä Jessica Alba on kiistänyt olevansa seksisymboli. Hän haluaisi päästä eroon sellaisesta maineestaan.

Jessica on aiemminkin todennut, että hänen ulkonäkönsä vie huomiota hänen älyltään, ja että hän haluaisi mieluummin olla tunnettu fiksuudestaan. Siksi Alba pyrkiikin jatkossa välttämään rooleja, joissa hänen tulee riisuutua. Tähän saakka Alba on kuitenkin nähty usein bikineissä sekä valkokankaalla että lehtien sivuilla.

– Pohjimmiltani haluaisin olla tunnettu jostain muusta, kuten esimerkiksi fiksuna tai koviksena. Tappelussa pärjääminen tekee minusta itsevarmemman kuin peiliin katsominen, Jessica Alba kertoi syksyllä Evening Echo -lehdelle.

– En normaalisti pidä elokuvissa ylläni paljastavia vaatteita. Ihmiset tietävät, että harkitsen niitäkin tarkkaan. Sana on jo kiirinyt, Jessica kertoi.

Nykyisin Jessicalla on sopimuksessaan erityinen kohta, jossa määritellään tarkasti mahdollisten paljastavien kohtausten seikat. Esimerkiksi uudessa Awake -elokuvassa hän suostui riisumaan paitansa vain silloin, kun kuvissa oli vain hänen selkänsä.

– Se saa riittää. Kuvataan vain rinnan yläpuolelta takaapäin. Silloinkin edessäni oli vain seinä, Jessica totesi Hollywood.comin mukaan.