”Räjähtänyt Barbie” raivostui haukuista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itsenäisyyspäivänä Linnan juhlissa vähintäänkin erikoisessa asussa nähty laulaja Heinäsirkka on raivostunut stylisti Teuvo Lomanin kommenteista, Iltalehti uutisoi tänään.

– Kaikista oudoin oli tämä räjähtänyt Barbie-nukke eli Heinäsirkka. Mä järkytyin, koska hän on upea nainen. En tiedä mistä on tuon puvun hommannut. Tuli oikeasti mieleen sellainen Barbie jolla on leikitty pitkään, joka on lytätty, Loman kommentoi erikoista asua.

Anne ”Heinäsirkka” Taskinen ei sulattanut kommenttia, vaan sivaltaa Teuvo Lomania blogissaan kovin sanakääntein. Parilla on ollut samankaltaista kiistelyä tosin jo 90-luvulta saakka, jolloin Loman pyrki kovasti pintajulkisuuteen.

Ja sitten tämä pukuhysteria…! Linnassa nähtiin monenlaista luomusta – tottakai, sillä me ihmiset olemme erilaisia, ja pukeudumme myös pohjaten erilaisiin näkökulmiin… Rokkari ei ole mikään piispan rouva, joka pukeutuu miehensä hengessä mustaan kaapuun! Jos on koko elämänsä yrittänyt olla vastarannankiiski, miksi ryhtyisi tylsäksi Linnan juhlissakaan? Minun mittakaavassani lilaan siftaava, tumma fuksian värinen pukuni Linnassa oli aika ”tavispuku ”!

Vain vanhan ”frendini” Teuvo Lomanin hyökkäys Mtv3:n ”stylistinä” mietityttää. Ajauduimme 1980-90- luvuilla pariinkin samaan taidepläjäykseen, ja taisin sanoa joskus 90-luvulla suorat sanat Teuvon tyylistä pungertaa julkisuuteen. (Muistan ne kultaiset tangat, kun poseerasit Cocktail-kutsut musikaalin julisteessa puppelipoikana, ja mm. meikkaaja-avustajan urasi, nyt yrität myös laulajana – ja stailaajana, onnea.)

Mutta Teuvo, poju; jos sinulla on jäänyt jotain jotain hampaankoloon, sanopa suoraan vasten kasvoja, älä viitsi maksaa vanhoja kalavelkojasi median kautta! Heinäsirkka uhoaa blogissaan.

Toisen iltapäivälehden äänestyksessä tiedusteltiin Linnan kauneinta naista, ja äänestyksessä Heinäsirkka sai lopulta enemmän ääniä kuin esimerkiksi Kirsti Paakkanen, Irina ja itse presidentti Tarja Halonen. Linnan kauneimmaksi äänestettiin puolestaan Kiira Korpi.