Rihanna sairastui ja perui keikkojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän vuoden listakomeetta Rihanna on joutunut perumaan keikkojaan Britanniassa lääkärin määräyksestä. Tähän mennessä ainakin kolme konserttia on peruttu.

19-vuotiaan laulajan oli määrä esiintyä viikonloppuna Nottinghamissa, mutta keikka siirrettiin myöhäisempään ajankohtaan. Myös tiistaille kaavailtu keikka Bournemouthissa ja tälle illalle suunniteltu konsertti Birminghamissa peruttiin, koska lääkäri ei antanut tähdelle lupaa nousta lavalle.

Rihannan sairastumisen syytä ei ole kerrottu, mutta kiertueen järjestäjä kertoi Daily Mirror -lehdelle, että Rihanna on pahoillaan peruutuksista ja haluaa päästä tekemään keikat mahdollisimman pian. Rihanna on kiertänyt Eurooppaa viime kuusta saakka. Euroopankiertueen on määrä päättyä 21. joulukuuta Venäjälle.