Tähden turvamies hakkasi kuvaajan Ruotsissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhemman polven poptähti Liza Minelli käväisi viikonloppuna Ruotsissa, mutta hänen seurueensa sai palata kotimatkalle yhtä henkilöä pienempänä.

Yksi seurueen jäsen nimittäin pidätettiin Ruotsissa myöhään lauantai-iltana epäiltynä pahoinpitelystä. Hänen epäillään hakanneen valokuvaajan, joka kuvasi Liza Minellin esiintymistä. Ruotsin poliisin tiedottaja Gunnar Samuelsson on vahvistanut tiedot uutistoimisto AP:lle. Poliisi ei vielä tiennyt miehen tarkkaa työtehtävää ryhmässä, mutta hänen uskotaan olevan turvamies tai henkivartija.

61-vuotias Minelli oli Ruotsissa esiintymässä perinteisessä suuressa A Classic Christmas Night -joulugaalassa, jossa nähtiin myös kyseistä keikkaansa Staralle aiemmin hehkuttanut E-Type, Carola Häggkvist ja monia muita ruotsalaisia tähtiä.