Ruma Betty -tähti ryöstettiin aseella uhaten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähtävän Ruma Betty -televisiosarjan näyttelijä David Blue ryöstettiin perjantaina aseella uhaten hänen poistuttua sarjan toisen tuotantokauden karonkkajuhlista. Näyttelijä kertoi tapahtumien kulusta lauantaina MySpace-sivullaan seuraavasti.

– Juhlat olivat menestys, paikka oli täynnä kuvausryhmäämme, tuottajia ja käsikirjoittajia. Meillä oli todella hauskaa.

– Kävelin takaisin ystäväni autolle ja olin noin korttelin päässä juhlapaikasta, kun kaksi miestä hyppäsi ulos autosta ja osoitti aseella kasvoihini. He varastivat lompakkoni ja kamerani sekä ystäväni käsilaukun ja puhelimen. Sitten he ajoivat karkuun ja puhuin kaksi tuntia poliisien ja luottokorttiyhtiön kanssa, David Blue kirjoitti.

Lisäksi näyttelijä totesi olevansa onnellinen siitä, että on yhä elossa sekä myös siitä, ettei ryöstö tapahtunut hänen rikkaammille ystävilleen, kuten esimerkiksi America Ferreralle tai Judith Lightille. Tähti kääsi siis näinkin vakavan asian huumorin puolelle.