Baby Spice loukkaantui konsertissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girlsin odotettua heikommin käynnistyny paluu saa yhä uusia takaiskuja, kun Emma ”Baby Spice” Bunton loukkasi maanantaina Las Vegasissa järjestetyssä konsertissa jalkansa ja joutuu nyt käyttämään kainalosauvoja kävellessään.

– Kompuroin lavalla ja ikävä kyllä nyrjäytin nilkkani. Nyt huojun siis eteenpäin kainalosauvojen avulla, Emma Bunton kertoi People-lehdelle.

Emma kertoi jo ennen kiertueen alkua, että hän innostuu usein lavalla hieman liikaa. Nyt hän toivoo nilkkansa parantuvan nopeasti, jotta hän pääsisi jälleen lavalle. Yhtyeen seuraava konsertti on 15. joulukuuta Lontoossa.

Yhtye tekee maailmankiertueensa siirtymiset tyylikkäästi omalla lentokoneella, jonka Virgin Atlanticin omistaja Richard Branson heille ystävällisesti tarjoaa. Keskiviikkona yhtye poseerasikin upean Spice One -lentokoneensa vierellä, ja Emmalla oli kuvissa kainalosauvat apunaan.