Itkevä Britney-fani teki vuoden nettivideon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden päättyessä on aika laittaa vuoden parhaat asiat järjestykseen. Arvostettu Time -lehti on nyt rankannut vuoden 2007 parhaan nettivideot.

Parhaaksi nettivideoksi päätyi Starassakin nähty pätkä, jossa Chris Crocker -niminen teinipoika vaatii paparazzeja ja lehdistöä jättämään hänen idolinsa Britney Spearsin rauhaan. Video on kerännyt tähän mennessä jo yli 18 miljoonaa katselukertaa YouTubessa.

Toiselle sijalle vuoden nettivideoissa rankattiin Will Ferrellin The Landlord -sketsi, jossa pikkutyttö läksyttää vuokransa maksamatta jättänyttä asukasta. Kolmannelle sijalle tuli suoranainen klassikko, jossa 18-vuotias Miss Etelä-Carolina Lauren Caitlin Upton vastaa kysymykseen siitä, miksi 20 prosenttia amerikkalaisista ei löydä edes omaa maataan kartalta.

Voittajavideo löytyy tästä tai artikkelin alta.