Jamie Lynn Spearsin poikaystävä raiskauksesta vankilaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin 16-vuotiaan pikkusisko Jamie Lynnin raskaaksi saattanut 19-vuotias Casey Aldridge voi joutua jopa kymmeneksi vuodeksi vankilaan teostaan. Poikaystävää voidaan nimittäin syyttää Louisianan osavaltion lakien mukaan jopa alaikäisen raiskauksesta, sillä parin ikäero on enemmän kuin paikallinen laki sallii. Tällä hetkellä tutkitaan saiko lapsi alkunsa kyseisen osavaltion alueella.

Louisianan lain mukaan 19-vuotias tai sitä vanhempi ei saa harrastaa seksiä alle 17-vuotiaan kanssa, joka on seksin harrastamisen alaikäraja. Mikäli toinen osapuoli on 15- tai 16-vuotias, ei toinen saa olla kahta vuotta häntä vanhempi. Täten poikaystävä olisi saanut lain mukaan olla korkeintaan 18-vuotias.

Mikäli lapsi on saanut kuitenkin alkunsa Kaliforniassa, missä pari nykyisin asuu Jamie Lynnin televisiotöiden takia, ongelmia voi silti tulla. Osavaltiossa alle 18-vuotias saa harrastaa seksiä korkeintaan kolme vuotta vanhemman kanssa. Muussa tapauksessa vanhempaa osapuolta voidaan rangaista vähintään kolmen vuoden vankeustuomiolla.

Muutama tunti sitten Yhdysvalloissa uutisoitiin, että nuori pariskunta yrittää päästä pälkähästä avioitumalla heti kun mahdollista. Britney Spearsin ja Jamie Lynnin äiti oli jo tehnyt sopimuksen kirjasta, jossa hän opastaa ihmisiä olemaan hyviä vanhempia. Ei siis liene yllätys, että pikkusiskon raskauden myötä kirjan julkaisu on jäädytetty toistaiseksi.