Jackass-tähti Don Vito sai rajun tuomion lasten ahdistelusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jackass-televisiosarjasta ja elokuvasta tuttu Don Vito, eli Vincent Margera, on saanut tuomionsa kahden lapsen seksuaalisesta ahdistelusta. Oikeus päätti samalla, ettei hän saa esiintyä kymmeneen vuoteen Don Viton roolihahmossa.

51-vuotias Vincent Margera tuomittiin Coloradossa, Yhdysvalloissa, vähintään kymmeneksi vuodeksi vankeuteen, mutta vankeustuomio määrättiin pantavaksi täytäntöön ehdollisena. Mikäli hän syyllistyy tuona aikana rikokseen, muuttuu tuomio ehdottomaksi vankeudeksi.

Margeran puolustus vetosi siihen, että tapahtumahetkellä syytetty esitti roolihahmoaan, joten siitä syystä myös Don Vito -hahmon esittäminen kiellettiin. Lisäksi hänet määrättiin lisättäväksi julkiselle seksirikollisten listalle ja vieroitushoitoon.

Viranomaisten mukaan Margeran ehdollinen vankeustuomio voidaan mahdollisesti siirtää Coloradosta Pennsylvaniaan sen jälkeen, kun hänen mielentilansa on ensin tutkittu, Yahoo! News uutisoi.

Teot tapahtuivat vuonna 2006 Colorado Millsissä, Denverissä, sijaitsevassa ostoskeskuksessa, jossa Don Vito oli jakamassa nimikirjoituksia. Hänet pidätettiin ja tapahtuneen takia hänen osuutensa leikattiin pois Jackass 2 -elokuvasta ja hänen osallistumisensa Bam Margeran uuteen ohjelmaan päätettiin jättää pois.

Vincent “Don Vito” Margera nähtiin pari vuotta sitten myös Suomessa, kun Viva La Bam -ohjelmaa kuvattiin muiden muassa Ruisrockissa.