Jay-Z saikin potkut levy-yhtiöstään?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Jay-Z jättää maineikkaan hiphop-levy-yhtiönsä Def Jam Recordsin toimitusjohtajan tehtävät vuoden vaihteessa. Rakkaansa Beyonce Knowlesin kanssa Pariisissa avioitunut tähtiartisti oli yhtiön ruorissa kolmen vuoden ajan.

Tapahtumien kulissien takaa on levinnyt sitkeitä huhuja, joiden mukaan Jay-Z ei olisi itse eronnut, vaan hänet olisi erotettu liian suuren palkkavaatimuksen takia. Ökyelämään tottunut artisti-toimitusjohtaja vaati amerikkalaislähteiden mukaan huomattavaa palkankorotusta.

Jay-Z on itse kertonut lähtönsä syyksi uudet haasteet. Hänen aikakaudellaan yhtiöön on kiinnitetty useita hittiartisteja, joista tunnetuimmat ovat Rihanna ja Ne Yo.

– Olen kiitollinen mahdollisuudesta olla mukana rakentamassa Def Jamin perintöä, ja auttaa nostamaan yhtiötä uuteen aikakauteen uusien menestysartistien myötä, Jay-Z kertoi lehdistötiedotteessaan.

Erosta huolimatta Jay-Z jatkaa edelleen Def Jamin artistikattauksessa.