Eddie Murphy vihille viikonloppuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Eddie Murphy ja hänen naisystävänsä Tracey Edmonds ovat avioitumassa tänä viikonloppuna Tahitilla, amerikkalaismediat uutisoivat.

Pariskunnan kerrotaan suunnanneen perjantaina eteläiselle Tyynellemerelle sukulaistensa ja ystäviensä kanssa. E! Onlinen mukaan kyseessä olisi hääseremonia, josta ei ole hiiskuttu mitään medioille. Tracey kävi aiemmin tällä viikolla sovittamassa hääpukuaan morsiusneitojen kanssa.

Tracey Edmonds kertoi lokakuussa antamassaan haastattelussa haluavansa astella alttarille ennen vuoden 2007 loppua pienessä intiimissä seremoniassa. Hän oli aiemmin naimisissa hiphop-tuottaja Kenneth ”Babyface” Edmondsin kanssa.

Eddie Murphy kosi Edmondsia heinäkuussa pariskunnan katsellessa kotonaan televisiota.