Che’Nelle : Hurry Up

Singlet · Stara.fi

Malesiassa syntynyt ja sittemmin amerikkalaistunut r&b-artisti Che’Nelle julkaisee nyt singlensä Hurry Up. Kyseessä on singlen verran kepeää tusinatavaraa. Biisin radioversio on nimittäin turhanpäiväinen rallatus, joka ei tanssita, eikä tule soimaan radiossa.

Kappaleen soundimaailma on suoraan sanottuna kaivosta. Biisin masteroinnissa lienee tullut jonkinlainen vakava konerikko tai tuottajalla on vähintäänkin omaperäinen näkemys hyvästä soundista. Nyt koko biisi tulee kuin kaivosta ja itse asiassa se ottaa jopa korviin kuunneltaessa. Tarkemmassa tarkastelussa ongelma aiheutuu taustalla pyörivästä säröstä, jonka ei pitäisi kuulua kappaleeseen. Siksi tämän raidan kuunteleminen edellyttää vähintään korvatulppia.

Neitokaisen tuorein single ei siten ole kuuntelemisen arvoinen, mutta hänen edellinen singlensä Things Happen For A Reason nousi peräti Yhdysvaltojen singlelistan sijalle 98. Hurry Up ei taida saavuttaa aivan yhtä ”hyvää” listasijoitusta.

Pisteet 1/5