Kohuväite: Britney Spears naimisiin paparazzin kanssa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Meksikossa lomaileva poptähti Britney Spears aikoo lehtitietojen mukaan naimisiin paparazziystävänsä Adnan Ghalibin kanssa. Avioliitto olisi Spearsille jo kolmas.

Britney ja Adnan tutustuivat vain muutama viikko sitten, kun Adnan antoi popparille kyydin autollaan. Hollywood.comin mukaan Britney aikoo epätoivoisesti naimisiin saadakseen takaisin lastensa huoltajuuden.

Huhut uudesta avioliitosta ovat peräisin Spearsin perheeltä, joka on jo lähestynyt lakimiehiä ”hyvin mahdollisen” avioliiton tiimoilta. Perhe aikoo saada mahdollisen avioliiton kumottua vetoamalla siihen, että vahvan lääkityksensä takia Britneyn mielenterveys ei ole kunnossa avioliiton solmimista varten.

Häähuhuja on vahvistanut myös se, että Britney nähtiin viime viikolla pukeutuneena hääpukuunsa, joka yllään hän avioitui Kevin Federlinen kanssa syyskuussa 2004. Nyt Britney nähtiin hääpukuun sonnustautuneena autokaupassa isänsä kanssa, People uutisoi.