Hiphop-tähti Akon helmikuussa Helsinkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu hiphop-artisti Akon saapuu konsertoimaan Suomeen 15. helmikuuta, jolloin hän nousee Helsingissä Studio 51 -ravintolan lavalle. Akon, oikealta nimeltään Alioune Badara Thiam, tekee tuolloin neljän keikan minikiertueen Pohjois-Euroopassa. Suomen keikka mahtuu kalenteriin Latvian ja Ruotsin keikkojen väliin. Ruotsista tähti jatkaa Prahaan.

Viime viikkoina Akon on ollut otsikoissa lähinnä Brick & Lace -yhtyeen tuottajan ominaisuudessa, mutta on mies ylittänyt uutiskynnyksen myös muilla toimillaan. Miljoonia levyjä myynyt supertähti perusti toissa vuonna oman Kon Live -levymerkkinsä, jonka ensimmäinen kiinnitys on juuri Brick & Lace -duo. Myös Akonin sooloura on ollut menestys, ja hän onkin parhaillaan ehdolla neljän Grammy-pystin saajaksi.

Akonia syytettiin viime kesänä teinifaninsa pahoinpitelystä, kun hän heitti nuoren pojan alas korkealta konserttilavalta. Tapahtuma tallentui kännykkävideolle ja levisi internetiin. Viime vuoden huhtikuussa Akon aiheutti suuren luokan skandaalin Trinidadissa ja Tobacossa simuloimalla keikkansa aikana seksiaktia paikallisen ministerin 15-vuotiaan tyttären kanssa. Myös tästä tapauksesta levisivät kuvat internetiin. Kuva tapauksesta löytyy tästä!