Johnny Depp halutaan Heath Ledgerin tilalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tiistaina kuolleen näyttelijä Heath Ledgerin viimeiseksi jäänyt elokuva The Imaginarium of Doctor Parnassus pantiin jäähylle suru-uutisen jälkeen. Nyt ohjaaja Terry Gilliam on kuitenkin ilmoittanut haluavansa jatkaa kuvauksia.

Ohjaaja haluaa jatkaa elokuvaa siten, että käsikirjoitusta ei tarvitse muuttaa. Siksi Ledgerin tilalle tarvitaan jäljellä oleviin kohtauksiin uusi näyttelijä. Gilliam haluaisi kiinnittää rooliin supertähti Johnny Deppin, The Sun kertoo.

– Elokuvassa on kohtaus, jossa Heath putoaa peilin läpi. Siinä vaiheessa voitaisiin rooliin vaihtaa toinen näyttelijä. Elokuva on erikoinen fantasiatarina aikamatkailusta, joten Heathin roolihahmon esittäjä voidaan helposti vaihtaa, lähde kertoi.

Johnny Depp ei ole tällä hetkellä kuvaamassa, joten hänellä olisi mahdollisuus astua Ledgerin saappaisiin. Kuvauksia on jäljellä noin kaksi kuukautta.