Riitainen Spice Girls hajosi jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

90-luvun loppupuolella supersuosioon noussut Spice Girls -yhtye on jälleen hajonnut. Paluuta kovasti yrittänyt yhtye on parhaillaan maailmankiertueella, jota kuitenkin eilen typistettiin huomattavasti.

Kiertue päättyy nyt Torontoon 26. helmikuuta, ja sen jälkeen yhtyeen jäsenten tiet erkanevat jälleen. Mirror-lehden mukaan Melanie ”Mel B” Brown ja Melanie ”Mel C” Chisholm ovat saaneet tarpeekseen yhtyeen vastoinkäymisistä, riidoista ja tiiviistä kiertueaikataulusta.

– Tämä näyttää lopulliselta. Heidän saamisensa takaisin yhteen kesti hyvin pitkään, joten on epätodennäköistä että se onnistuisi uudelleen. Se on surullista, lehden haastattelema lähde kertoi.

Spaissareiden kerrotaan ajautuneen riitoihin pitkällä kiertueellaan, kun tiivis keikkakalenteri on kiristänyt jäsenten pinnoja. Victoria, Emma ja Geri olisivat halunneet jatkaa kiertuetta, mutta molemmat Melit halusivat lopettaa turneen kesken.

Yhtyeen paluusingle ja paluukokoelma floppasivat pahasti, ja nyt myös kiertue joudutaan siis keskeyttämään. Perutuista konserteista tulee yhtyeelle miljoonatappiot, mutta kiertue tulee kokonaisuudessaan tuottamaan jokaiselle noin 15 miljoonaa euroa.