Spice Girls pyytää faneiltaan anteeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hajoamispäätöksen jälleen tehnyt Spice Girls-yhtye on Fox News -sivuston mukaan kirjoittanut faneilleen kirjeen, jossa bändi pyytää anteeksi peruuntuneita kiertuekeikkojaan. Kirjeessä popparit mainitsevat lopettamisensa syyksi ”henkilökohtaisiin asioihin ja perheisiin liittyvät sitoumukset”.

Tyttöbändin oli tarkoitus esiintyä comeback-kiertueensa aikana vielä useassa kaupungissa ympäri maailmaa, mutta nyt poppareiden kiertueen viimeiseksi keikaksi on ilmoitettu kuluvan kuun 26. päivän esiintyminen Kanadan Torontossa. Bändin anteeksipyyntökirjeessä heitettiin tosin jo ilmaan pieni ajatus uudesta comebackin mahdollisuudesta.

– On ollut uskomattoman hienoa olla jälleen yhdessä ja nähdä fanejamme. Olemme todella pahoillamme, jos emme ehtineet nähdä sinua tällä kertaa. Meidän elämissämme on nyt muita sitoumuksia. Mutta kukapa tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan?