Äiti: Manageri syötti Britneylle väkisin psyykelääkkeitä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Losangelesilaisessa sairaalassa parhaillaan hoidettavana oleva Britney Spears on joutunut nykyiseen jamaan mahdollisesti osittain hänen managerinsa edesvastuuttomien toimien seurauksena.

Manageri Sam Luftille määrätyn tilapäisen lähestymiskiellon perustelut ovat nyt vuotaneet julkisuuteen, ja niissä Britneyn äiti syyttää Luftia tyttärensä huumaamisesta ja haukkumisesta.

Kuusi sivua pitkien perusteluiden mukaan Britneyn äiti saapui tyttärensä luokse 28. tammikuuta, ja hän löysi paikalta ”lapsenomaisesti” sekavia puhuneen Britneyn, joka vaihtoi sekä omia että koiransa vaatteita useaan kertaan tapaamisen aikana. Lisäksi hän ei voinut lainkaan pysähtyä vaan siivosi taloa taukoamatta, People-lehti kertoi.

Äidin mukaan Lufti haukkui Britneyä illan aikana muiden muassa huoraksi, joka välittää enemmän miesystävästään kuin lapsistaan. Paikalla ollut Sam Lufti myönsi, että oli antanut Britneylle lääkkeitä tälle syötetyn ruoan mukana.

Lufti perusteli Britneyn huumaamista sillä, että siten hänen aivonsa saisivat levätä ja että ilman lääkkeitä laulaja tekisi itsemurhan. Manageri oli syöttänyt äidin mukaan poptähdelle ainakin Risperol ja Seroquel -lääkkeitä, joista ensin mainittu on unilääke ja toinen psyykelääke.