Nightwish Kiinan muurilla, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nightwish lähettää videoterveisensä faneilleen nyt kaukaa Aasiassa. Yhtye on julkaissut internetissä videopäiväkirjansa, jossa ryhmä seikkailee esimerkiksi Shanghaissa, Taivaallisen rauhan aukiolla ja Kiinan muurilla.

Lisäksi yhtyeen matkaa seurataan kulissien takana Japanissa ja Australiassa. Yhtye kulkee videossa esimerkiksi Sydneyssä ja Tyynen valtameren aalloissa. Samalla voit kuunnella myös uutta Brother Firetribeä featuring Anette Olson. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Seuraavaksi Nightwish suuntaa pienen tauon jälkeen jälleen Eurooppaan. Luvassa on Itä- ja Keski-Euroopan rundi, joka alkaa Vilnasta, Liettuasta, 17. helmikuuta. Sen jälkeen yhtyeen matka jatkuu Puolaan, Tsekkeihin, Saksaan, Itävaltaan, Sveitsiin ja Italiaan.

Atlantin taakse Nightwish suuntaa seuraavan kerran toukokuun alussa. Suomessa yhtye esiintyy seuraavaksi Tuurin Miljoonarockissa 9. elokuuta.